美容院,美容課程,美容化妝品批發,護膚品,美容學校資訊

標題: 塊面生左好多粒粒...有咩辦法? [打印本頁]

作者: dkittyb    時間: 2009-8-12 23:01
標題: 塊面生左好多粒粒...有咩辦法?
塊面生左好多粒粒!
唔知關唔關啱啱轉左卸妝油事
有冇咩辦法?
作者: fafa    時間: 2009-8-12 23:31
應該係關卸妝油事啦
如果你本身係油性皮膚,唔出粒粒就奇…
我試過D大牌子都唔掂…sis都係快d睇醫生…
作者: pmlo    時間: 2009-8-14 00:21
卸妝油一定要用完唔立!
如果油立立既話好易令毛孔閉塞,
會出粒粒!我就覺得pond's 好用,
你可以去萬0屈son搵下,成支黃色嫁
作者: kateyuen1982    時間: 2009-8-14 17:58
原帖由 dkittyb 於 2009-8-12 23:01 發表
塊面生左好多粒粒!
唔知關唔關啱啱轉左卸妝油事
有冇咩辦法?

你應該選用一些能夠深屠清潔同是可以保濕抗炎的純天然的產品~~~~~~
作者: keikoko    時間: 2010-6-16 23:33
塊面生粒粒有好多原因,可能敏感,油脂旺盛,底層唔夠水份,
可以解決,送個優惠價$138比你,同你做個超聲波深層導入加倒模
請電95411020 miss lam
作者: chasy093    時間: 2010-8-23 12:13
你試下PROACTIV SOLUTION啦,真係好有用架...我自己都有用,唔信你SEARCH下...大受好評!!
作者: prettyblogger    時間: 2011-7-14 11:35
可下試蝸牛霜, 去暗瘡印唔錯

Yahoo 拍賣有售: http://hk.f1.page.auctions.yahoo ... 038646?r=1402930565

Offical Website: www.elicina.com
作者: catjc    時間: 2011-8-3 12:14
你試下轉左支卸妝油先啦~
之後去做下FACIAL, 搵人針清, DEEP CLEAN清埋番佢....
因為如果你唔整走D粒粒, 佢會KEEP毒你D皮膚!!!!!

我係旺角一間做開都唔差, 細細間, 最緊要價錢唔貴~ $2XX有埋做儀器做
間野叫麗詩美容 , 係新填地街果邊, 入左少少=.="
不過想去做的話, 要打電話預約 (TEL: 2380 6988)
真係有興趣PM我, 會員介紹有得平D

歡迎光臨 美容院,美容課程,美容化妝品批發,護膚品,美容學校資訊 (http://yesbeauty.com/) Powered by Discuz! X3.4