美容院,美容課程,美容化妝品批發,護膚品,美容學校資訊

標題: 問減肥 [打印本頁]

作者: icedmango    時間: 2010-7-4 23:36
標題: 問減肥
好俾心機節食左好耐唔多有效果,
好唔開心!
想試下減肥藥,
有無人食過?食邊隻?可唔可以講下?
作者: tata3_3    時間: 2010-7-5 00:00
可能因為你身體太吸收
試下用d令你吸收得少d geh 藥
最近有隻A字頭geh, 食左就會無咁吸收油份
去萬0睇下la
作者: babiiiYuE    時間: 2010-7-21 17:10
我有方法呀
我而家都有sale緊同用緊一種減肥藥.
好快就可以減到,
好有用=]

想知詳情可以add我

作者: j00ice    時間: 2011-1-21 14:17
標題: 回復 #1 icedmango 的帖子
其實看到大家為了減肥

真的是無奇不有 只為了美美的

當然 無庸置疑 這是每個女孩都所嚮往搭

可是 其實減肥有很多方法

我還記的 當時我阿姨要結婚時 為了急瘦10公斤

在朋友的介紹下

到了這間 所位心靈方法的課程

不只使我阿姨健康的瘦了10公斤

還成為超有自信的新娘子呢

就連我之前找工作面試時 因太缺乏自信

也找上門 哈哈 幫助我克服許多障礙
作者: fairlady2046    時間: 2011-5-14 23:04
好多人都話單節食唔夠架, 因為餓完食返, 身體會更加吸收

反而少食多餐, 唔好食多油份同高卡既食物, 先至係方法啊

再加上適當運動就更好

唔好食藥喇
作者: aloe4670    時間: 2011-5-22 11:00
食得健康﹐減得開心。 健康就是財富的道理﹐相信大家都很明白。但大家有否想從何可得到﹐如何做才對。 有很多人誤解減肥﹐吃少些便可﹐但其實這有機會令到自己的體質更不好。
你可以學我食代餐減,係屋企食好方便,我食左3個月減左34磅,而家減完二個月都冇反彈,我初開始一個月減左12磅,大腿減左1.5吋,小腿減左1吋,PAT PAT減左1吋連肚腩都減左3吋,而家減完手臂減倒得8.75寸所以太開心啦.
希望大家也能受惠。詳情請瀏覽以網站
http://fitever.9826.biz/w/contact.php

歡迎光臨 美容院,美容課程,美容化妝品批發,護膚品,美容學校資訊 (http://yesbeauty.com/) Powered by Discuz! X3.4