美容院,美容課程,美容化妝品批發,護膚品,美容學校資訊

標題: 拍手讚和搖頭嘆的美容中心 [打印本頁]

作者: fanfannyping    時間: 2008-8-18 13:07
標題: 拍手讚和搖頭嘆的美容中心
為使各位親愛的姊妹們能更精明的選擇美容中心的服務, 特開設主題讓大家分享一下自己的經驗!

很多人都會說 "現X" 是一所黑店, 不過就我的經驗來說, "H2零"食水更深, 你會好似跌入左無底深淵咁, 有排都返唔到出黎, 1次的facial等於外面做2-3次的價錢, 雖然佢標榜facial係用返自己既產品, 但有時我見到都唔係全部囉! 而且佢地既顧問同美容師都勁Hard Sell, facial梗既時候又sell, 做完又要sell, 咁樣又點俾客人係一個舒適的環境下放鬆享受呀? 個plan先做左4-5次, 又叫你轉新plan, 再唔係就叫你買佢隻8000 collagen, 我亦試過用同一部機做同一部位, 結果唔同美容師有唔同做法, 我好驚囉!! 打去投訴, 個"small potato"又同你狂耍太極遊花園, 問東答西, 講唔埋又唔可以轉人更進, 迫到你要寫信俾佢個領導人先有個高級少少既人理下你, 不過又係廢人一個, 講野九唔搭八, 唉~ 今時今日咁既服務點得咖? 仲話係一間上市公司, too bad!!! 攪左4個幾月都未處理到個個案, 我唔追就唔理, 我完全睇唔出佢地有幾重視個投訴囉...

如果唔信~ 大家大可以搜尋下姊妹對佢既評語, 數下有幾多個係讚佢既facial服務......
作者: COCO    時間: 2008-8-18 18:46
各SIS:
        我都有D美容經驗想同大家分享,我覺得一間好嘅美容院應該係乾淨、有SERVICE、D FACIAL有效果同D美容顧問唔HARD SELL先至OK,唔知大家認同嗎?
作者: fanfannyping    時間: 2008-8-21 00:05
好認同, 可惜好多都做唔到, 包括係大型美容院...
作者: PAOPAO    時間: 2008-8-26 15:02
大間美容院去過...細間又去過....
大間就勁hard sell, 細間就個別啦.
作者: arielfung629    時間: 2008-8-26 15:48
我都好認同呀 細間都吾錯 多數吾會勁HARD SELL

歡迎光臨 美容院,美容課程,美容化妝品批發,護膚品,美容學校資訊 (http://yesbeauty.com/) Powered by Discuz! X3.4