美容院,美容課程,美容化妝品批發,護膚品,美容學校資訊

標題: 特平旺角美容院頂讓(超值) [打印本頁]

作者: Mandy2008    時間: 2009-12-9 12:52
標題: 特平旺角美容院頂讓(超值)
旺角美容院頂讓(樓上舖)

- 位於旺角家樂坊,鄰近地鐵站、各條巴士線,人流極旺﹗

- 400餘,租金只需$7500﹗
- 兩獨立房間,化妝間, 另設大客廳, 獨立洗手間, 自來水
- 裝修優雅(有水晶燈),連傢俬儀器全頂讓
- 急轉讓$28,000 (包括2個月按金/限於本月17日前)
- 即可營業,合搬鋪或創業
- 有意者可聯絡: jmys2003@yahoo.com.hk  / 6420 0321(華太洽)

作者: Mandy2008    時間: 2009-12-10 00:14
標題: 神經病!!
阿bellhei

你系物水呀...
我根本唔系你講個個人, 你是否有病呀, 系度屈我,
我踏親你條尾呀...
唔該你攪清楚先好話人喇..!!
神經病!!

作者: Mandy2008    時間: 2009-12-18 00:36
標題: 回覆無聊者
哈哈!! 阿 bellhei

你真系好無聊! 你喜歡POST , 就繼續喇!
我都系平放讓 0者, 無咩行差踏錯! 無咩唔俾得人知!
我相信, 有心既買家, 系唔會理會D無聊既POST囉!!
希望佛祖會原諒你既妄語!! :lol
作者: 黑珍珠    時間: 2010-1-20 14:51
原帖由 Mandy2008 於 2009-12-9 12:52 發表
旺角美容院頂讓(樓上舖)

- 位於旺角家樂坊,鄰近地鐵站、各條巴士線,人流極旺﹗
- 400餘呎,租金只需$7500﹗
- 兩獨立房間,化妝間, 另設大客廳, 獨立洗手間, 自來水﹗
- 裝修優雅(有水晶燈),連傢俬、儀 ...

想問你係業主定係租客呢?  你既租約係到幾時?  thanks!  本人有意..如果未頂出請電郵給本人 c_c_s_tammy@hotmail.com (MSN 亦可)

歡迎光臨 美容院,美容課程,美容化妝品批發,護膚品,美容學校資訊 (http://yesbeauty.com/) Powered by Discuz! X3.4