美容院,美容課程,美容化妝品批發,護膚品,美容學校資訊

標題: 找美容老師. [打印本頁]

作者: jennycheung    時間: 2011-6-24 02:18
標題: 找美容老師.
本人想找美容老師教按摩,面,肩,頸,及一些美容知識,收費是多少(包多少個小時).
作者: nb81878    時間: 2011-8-3 19:20
工聯會有你睇下
作者: TWINSBEAUTY    時間: 2011-10-6 17:28
本人在美容行業十年經驗,相當豐富,有興趣查詢.
TEP:93632679 MS.LI
作者: glb08919    時間: 2011-10-11 21:35
你有興趣既話, 唔駛錢教都得, 旺角區! email : lmanman18@yahoo.com
作者: MSCHAN    時間: 2011-11-16 08:46
標題: 不須學費,是否要買產品?
不須學費,是否要買產品?
你email send不到!
作者: glb08919    時間: 2011-11-16 21:02
標題: 回復 #5 MSCHAN 的帖子
不需要, 最緊要你有心做,  學得好, 有客REFER 俾你TIM !
作者: MSCHAN    時間: 2011-11-16 22:51
標題: 形式是怎樣?
形式是怎樣?我有返工,可以放假來?我略懂美容,但做body較多,你需要body師嗎?
作者: glb08919    時間: 2011-11-17 00:09
標題: 回復 #7 MSCHAN 的帖子
你有興趣既話, 旺角區! email : lmanman18@yahoo.com
作者: MSCHAN    時間: 2011-11-17 00:33
標題: 你email send不到!
可留电話或我email: ikh02hk@hotmail.com
作者: MSCHAN    時間: 2011-11-18 10:04
標題: 已send email,收到嗎?
已send email,收到嗎?
作者: MSCHAN    時間: 2012-2-1 09:50
標題: 有冇前輩/師姐可指導下!
有冇前輩/師姐可指導下!

歡迎光臨 美容院,美容課程,美容化妝品批發,護膚品,美容學校資訊 (http://yesbeauty.com/) Powered by Discuz! X3.4