美容院,美容課程,美容化妝品批發,護膚品,美容學校資訊

標題: --* 只需一支`全身美白} 四季保濕美白`夏天展露亮白皮膚`多位買家見證`多好評 [打印本頁]

作者: Whiteningseller    時間: 2013-6-29 13:34
標題: --* 只需一支`全身美白} 四季保濕美白`夏天展露亮白皮膚`多位買家見證`多好評
facebook專頁.可登入落單!!
http://www.facebook.com/MilkWhiteningBathGel?ref=hl

::::注意:::!!!
PM我要既 無落單表 均不受理(!!!)
請附上本店落單表

本店設有一手交一手服務(!)
只限南昌站, 時間再傾;)
其他任何一個站都不設一手交一手(!!!!!!!)
有意請填左落單表同我約時間ThanksB-)

落單表↓↓↓↓
######(以論壇PM形式SEND比我)##
用戶名稱Or ID:
電話號碼(必填):
Facebook A/c(必填):
要幾多: 1000ML X(數量)
3日內可入數(?!)
知吾知以PM形式提交(?) :
Total:
######(以論壇PM形式SEND比我)#####

填完PM我
http://www.yesbeauty.com/pm.php?action=send&uid=16671
過百好評`於#2 ;D
過百好評`於#2 ;D
過百好評`於#2 ;D
可零售/批發
新增保濕度測試
&新增多1位買家給予效果圖o(^___^)o

(((比較一)))
全身白+洗洗白 VS MilkWhiteningBathGel
相信好多想白既客人都試過呢隻全身白+洗洗白 ;)
其實我吾介意你地選購邊隻產品
全身白+洗洗白你要既你想買既!
大把Seller幫到你訂;) 因為淘寶大把呢隻
我吾介意你上淘寶搵下我呢支MilkWhiteningBathGel產品
我呢支你絕對係淘寶搵吾到!因為原裝日本生產日本直運!
你地自己諗下.就算我係批發呢支MilkWhiteningBathGel產品
係日本批.會有幾平阿係咪?!沐浴乳1支1000ML.單支空運費都貴啦!
沐浴乳價錢+服務費+空運速遞費用+零碎費用
我一支賺得幾多阿?!根本賺好少

睇下你要MadeInChina既韓國全身白+洗洗白
定係
原裝日本生產日本直運!MadeInJapan既MilkWhiteningBathGel

某兩間美容中心都有入此貨喔!
日本產品客服員同我講架(:
除左美肌外,更有保濕及護膚作用!
最適合想身體美白,皮膚乾燥及岩做完脫毛療程的買家!
沖壹次涼 做齊去角質、美白、保濕、美肌、護膚!!

-`MUST KNOW須知``(!!)
須知一

本店所售賣的乃實屬正貨
源自日本的美白產品
請大家小心提防他人假冒
保證一句 ::[ 只有本店出售 ]"

須知二

若然大家覺得本產品價錢貴`
然而選擇購買其他Seller產品
本店完全不會介意的
畢竟 一分錢一分貨
大家可自行選擇;)

序言
此產品乃獨家發售
切勿跟風、切勿偷圖

夏天到啦!
冬天都話可以包住黝黑既全身!
夏天點可以包到實一實阿?
我地除左要做足防曬之外
都要勤勞小小地去用美白產品

Milk Whitening Bath Gel

包你全身白雪雪 滑嘟嘟!
締造美肌、淨白完美身體

產品介紹

Milk Whitening Bath Gel
源自日本

★e1000ML - 大量有貨
ONE SIZE ONLY!!

Milk Whitening Bath Gel e1000ml (原裝)
新客優惠價 : 200
舊客價 : 180

產品圖樣
1000ML圖樣↓↓
(暫未更新圖樣)

*賣家效果圖*
俾效果相既買家第2次購買再減-10蚊
不公開買家名稱.私隱問題!
以A買家、B買家、C買家等稱呼!

多謝A買家給予效果相!
↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓

多謝B買家給予效果相!
B賣家亦光顧本人所賣既 Neville系列 ::[ 香薰纖體瘦身按摩油 ]::
http://3boys2girls.com/viewthread.php?fid=534&tid=1530581&extra=page%3D1

多謝C買家給予效果相!

保濕度測試
好多客人經常問我,呢支做唔做到身體保濕?!
我可以答你: 一定得!
沖一次涼 做齊去角質、美白、保濕、美肌、護膚!!
所以呢次我Kenix. {ID:590177}

為大家做壹次保濕度測試*

產品使用方法
::溫馨提示::
使用本產品Milk Whitening Bath Gel
★配軟海棉輕輕擦身效果更佳
★可以先使用去角質產品先去死皮
除去舊死皮有助更好吸收沐浴乳既精華

::以下係本人建議使用方法::
沖濕身體後.
將適量沐浴乳倒至掌心或海綿(建議使用)
輕揉至起泡.
順時針/逆時針打轉 擦身體
(PS:沖濕的身體可以使沐浴乳的精華更容易融入身體皮膚)
請慢慢洗.好比沐浴精華滲透入皮膚
較黑的部位.如手爭可以用海綿打轉
最後用溫水沖走即可
PS.使用了本產品後,
盡量避免出外/去太陽既地方;)
於夜晚沖涼最佳

[quote]
實物樣本區

聯絡方法
◆ PM 請以PM形式落單
◆ FB 請以INBOX形式落單

↓↓↓ 好評係下面、好多未Update! ↓↓↓

好評區
好評排名不分先後喔w:091:
仲有超多好評未Up;
會慢慢放返上黎喔;)!

好評陸續有來

作者: Whiteningseller    時間: 2013-6-29 20:27
。。。。。。。。。。
作者: Whiteningseller    時間: 2013-6-30 20:33
。。。。。。。。。。。。。。。。。。
作者: Whiteningseller    時間: 2013-7-1 13:18
。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
作者: Whiteningseller    時間: 2013-7-2 21:57
。。。。。。。。。。。。。。
作者: Whiteningseller    時間: 2013-7-3 01:05
。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
作者: Whiteningseller    時間: 2013-7-3 18:57
。。。。。。。。。。。。
作者: Whiteningseller    時間: 2013-7-4 01:00
作者: Whiteningseller    時間: 2013-7-4 18:07
。。。。。。。。。。。。。。。
作者: Whiteningseller    時間: 2013-7-5 09:46
。。。。。。。。。。。。
作者: Whiteningseller    時間: 2013-7-5 19:41
。。。。。。。。。。。。。。:
作者: Whiteningseller    時間: 2013-7-6 09:32
。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
作者: Whiteningseller    時間: 2013-7-7 00:36
。。。。。。。。。。。。。。。。
作者: Whiteningseller    時間: 2013-7-7 15:13
作者: Whiteningseller    時間: 2013-7-9 09:37
作者: Whiteningseller    時間: 2013-7-12 13:10
作者: Whiteningseller    時間: 2013-7-15 17:08
作者: Whiteningseller    時間: 2013-7-15 17:15
作者: Whiteningseller    時間: 2013-7-17 15:51
作者: Whiteningseller    時間: 2013-7-19 18:43
作者: Whiteningseller    時間: 2013-7-22 09:36
。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
作者: Whiteningseller    時間: 2013-7-29 09:32
作者: Whiteningseller    時間: 2013-7-30 21:41
作者: Whiteningseller    時間: 2013-8-2 20:21
。。。。。。。。。。。。。。。。。
作者: Whiteningseller    時間: 2013-8-4 18:25
。。。。。。。。。。。。。
作者: Whiteningseller    時間: 2013-8-10 09:32
。。。。。。。。。。。。。
作者: Whiteningseller    時間: 2013-8-12 19:00
作者: Whiteningseller    時間: 2013-8-14 12:18
。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
作者: Whiteningseller    時間: 2013-9-1 16:32

歡迎光臨 美容院,美容課程,美容化妝品批發,護膚品,美容學校資訊 (http://yesbeauty.com/) Powered by Discuz! X3.4