美容院,美容課程,美容化妝品批發,護膚品,美容學校資訊

標題: 肥妹仔都有靚3著啦XDDDDD [打印本頁]

作者: missk0513    時間: 2008-10-19 15:31
標題: 肥妹仔都有靚3著啦XDDDDD
全部都有現貨啦~快D買啦~@@
HIHI~我係一個好喜歡係台灣拍賣買3既肥妹仔=3=
因為hk d大碼3,,,我真係唔係太識欣賞>O<
比較靚果d又唔平喎T_T
所以搵到好野緊係要益下sis^+++^
不求圖利只係想識下朋友=W=
如果想睇實物相(下星期先有喔)/有任何問題就留個言啦^^
o岩後可選面交/郵寄!!
請多多支持>O<
價錢方面,有心可小議^^

Ps.為左避免無謂既爭執,完美主義者最好不要購買,因為電腦一定會有色差,不可能100%同照片一模一樣,但亦會有95%相似,質素一定有保證,請靚女放心喔^O^

快樂馬戲團樂園塗鴉印花上衣

衣長 66cm 胸寬 38 下擺 38 $88

五分袖原野森林印花上衣

衣長 81cm 胸寬 38 下擺 46 $88

可愛必搭∼連帽格子小外套
[IMG]http://i37.photobucket.com/albums/e95/missk0513/9-1.jpg[/IMG]
衣長 67cm 胸寬 38 下擺 36-44 $98

趣味骰子印花上衣

衣長 76cm 胸寬 38 下擺 38 $78

可愛大圓點長版上衣

衣長 72cm 胸寬 38 下擺 38 $78

可愛童趣塗鴉上衣

衣長 71cm 胸寬 38 下擺 30  $68

三包釦可愛條紋燈籠背心

衣長 68cm 胸寬 38 下擺 36 $68

超質感毛料短褲

褲長 33cm腰圍 32 臀圍38 $78

作者: missk0513    時間: 2008-10-20 17:28
志在識朋友,價錢可議
作者: missk0513    時間: 2008-10-21 20:49
志在識朋友,價錢可議
作者: missk0513    時間: 2008-11-12 19:25
upup :lol :lol

歡迎光臨 美容院,美容課程,美容化妝品批發,護膚品,美容學校資訊 (http://yesbeauty.com/) Powered by Discuz! X3.4